Viure sol gaudint de la llar

 

Yo se vivir, entendés? Yo vivo muy

bien como vivo. Aquí con mis cosas y mis amigos.

Julio Cortázar.

Les estadístiques confirmen que en les darreres dècades hi ha més adults que viuen sols.

Els seus motius son diferents, aquell que ho ha triat com a “modus vivendi”, aquell que prefereix  aquesta opció per créixer professionalment, aquell que la vida l’ha portat a una separació matrimonial o ha enviudat.

Si has de viure sol, encara que sigui un temps limitat, és molt important que converteixis la teva llar en un espai acollidor i que et faci feliç.

Viure sol, com tot en la vida, té els seus avantatges i els seus inconvenients.

Pots aprofitar l’oportunitat per l’autoconeixement però tanmateix pensar que pots fer tot el temps el que tu vols sense ordre ni control, et pot avocar a que la teva vida es converteixi en un caos.

Mantenir uns hàbits diaris t’ajudarà tant en la vida personal com en la professional. Segons la filosofia sueca Lagom (lo millor en la seva justa mesura) la clau està en l’equilibri.

Intenta mantenir la teva casa neta i ordenada.

Quedat sols els que necessites. Pensa que hi ha coses importants o imprescindibles però també n´hi ha moltes d’innecessàries.

La llar on vius tu sol ha d’impregnar-se de la teva personalitat, aprofita i gaudeix d’un espai fet a la teva mida i al teu gust.

En aquesta etapa de la teva vida busca comoditat i funcionalitat, acompanyat de mobles, textures, complements de decoració que siguin especials i dels objectes i records que més t’estimes.

A Inside, Espais Personalitzats t’oferim el nostre servei de Deco-Coach. Podem ajudar-te, com a assessores professionals, a crear la llar que et mereixes per gaudir-la amb tranquil·litat i harmonia.

insideespais.es