Treballar a casa

Cada dia augmenta el nombre d´empreses que donen als seus empleats l’opció de treballar des de casa.

Les connexions telemàtiques permeten realitzar la jornada laboral independentment del lloc on et trobis físicament.

L’oportunitat de tenir flexibilitat laboral és molt atractiva ja que es pot combinar la carrera professional i la personal imposant-se un mateix el seu horari. Està comprovat que el resultat d’administrar el propi temps de manera autònoma crea més motivació i el temps que s´estalvia en els viatges d´anada i tornada en hora punta a la feina provoquen un augment de la productivitat.

Cal però mentalitzar-se: l´excés de flexibilitat horària pot ser un inconvenient.

Es important diferenciar les hores de feina i les hores d’oci i si és possible ajudarà molt disposar d’un espai físic a la llar dedicat a la feina.

En aquest espai de treball a casa, és important que us sentiu còmodes i que us hi agradi estar.

Treballar a casa_Inside Espais
Si no comptes amb una estança, un racó reservat només per a tu ja és suficient.

El podeu decorar amb el vostre estil, objectes, quadres, fotografies i complements que us agradin i us relaxin. Els colors càlids, grisos i blanc per les parets conviden a la relaxació i fan veure el lloc més espaiós.

Si us poguéssiu ubicar a prop de la llum natural seria fabulós i la llum artificial hauria de ser suau. Mantenir l´espai ordenat ajuda a treballar millor, estalvia temps a l´hora de trobar les coses i et farà sentir mes relaxat tenint menys contaminació visual.

El mobiliari és important, una taula de com a mínim 80cm d’ample x 40cm de fons i 75cm d´alçada acompanyada per una cadira de cinc potes regulable amb respatller és lo més recomanable per tenir una bona postura. Un bon emmagatzematge amb calaixos, baldes, i arxivadors farà que tot estigui ben organitzat.

A INSIDE, Espais Personalitzats S.L ens dediquem a buscar i organitzar el millor espai a casa teva per que puguis desenvolupar la teva feina amb les millors condicions i comoditat.

Recorda que la simplicitat i l´ordre son els teus millors aliats!!!!!

insideespais.es