INSIDE és un projecte que neix amb un propòsit: canviar la vida dels nostres clients i ajudar-los a expressar la seva identitat i els seus objectius a través dels espais personals i professionals que habiten.

A INSIDE volem anar més enllà de modes i tendències estètiques. Volem ajudar-te a dissenyar i organitzar espais que s’adaptin a la teva personalitat o a la personalitat de la teva marca.

Solucions que milloren la teva vida

El caràcter, els gustos personals, les prioritats.

El teu estil de vida i el dels que t’envolten. Els teus objectius professionals i les necessitats dels teus clients. Tot això té cabuda a INSIDE. Per que apostem per una optimització d’espais personalitzada, més enllà dels nostres gustos com expertes en organització i deco coaches. T’escoltarem per crear junts un ordre estètic i funcional que comuniqui qui ets, què fas i el què vols transmetre als altres.

L'EQUIP.

Estem preparats per ajudar-te a fer realitat els teus projectes.

Ordre, harmonia, bellesa i essència Si ens dones la teva confiança, anem a demostrar-te com pot transformar la teva casa, el teu
negoci, o el teu esdeveniment.

ANNA.

La vida són canvis, i això s’aprèn de forma natural en el temps . Sobre tot essent mare. Aprenem a no témer els canvis, a assumir-los, a dirigir-los i a aprofitar-los al nostre favor.

I per a que el canvi no sigui un caos, sinó una oportunitat, hem d’ apostar per l’ ordre i l’harmonia. Així ha estat a la meva vida familiar, i també en la meva experiència professional, com a Secretària de Direcció.

Ara, des de INSIDE, segueixo defensant el poder transformador de l’organització i la bellesa, tant per fora, com per dins. Perquè sé que la transformació genuïna comença a l’ interior dels nostres clients i es manifesta a l’ exterior. A les seves llars, a les seves oficines, als seus locals comercials. En allò que veuen quan s’aixequen cada matí, i en allò que mostren als altres quan emprenen els seus somnis professionals.

COMENÇA A CANVIAR DES DE DINS

Els nostres serveis:

VULL TRANSFORMAR LA MEVA LLAR

Estàs cansat de viure envoltat de desordre i de caos a la teva pròpia casa? T’agradaria gaudir d’una llar organitzada però no saps per on començar i ho vas deixant “per un altre dia”?

VULL UN CANVI

VULL TRANSFORMAR EL MEU ESPAI

Aquest és l’ objectiu de INSIDE. Per aquest motiu, t’ajudarem a dissenyar i decorar el teu espai tenint en compte els teus gustos, hàbits i estil de vida.

VULL AJUDA

DIUEN DEL NOSTRE TREBALL

CONNECTA AMB EL TEU ESTIL I CREA EL TEU ESPAI

Descarrega’t gratuïtament les 5 claus per optimitzar els teus recursos amb harmonia al subscriure’t a la nostra Newsletter.

Subscriu-te!