INSIDE és un projecte que neix amb un propòsit: canviar la vida dels nostres clients i ajudar-los a expressar la seva identitat i els seus objectius a través dels espais personals i professionals que habiten.

A INSIDE volem anar més enllà de modes i tendències estètiques. Volem ajudar-te a dissenyar i organitzar espais que s’adaptin a la teva personalitat o a la personalitat de la teva marca.

Solucions que milloren la teva vida

El caràcter, els gustos personals, les prioritats.

El teu estil de vida i el dels que t’envolten. Els teus objectius professionals i les necessitats dels teus clients. Tot això té cabuda a INSIDE. Per que apostem per una optimització d’espais personalitzada, més enllà dels nostres gustos com expertes en organització i deco coaches. T’escoltarem per crear junts un ordre estètic i funcional que comuniqui qui ets, què fas i el què vols transmetre als altres.

ANNA.

La vida són canvis, i això s’aprèn de forma natural en el temps . Sobre tot essent mare. Aprenem a no témer els canvis, a assumir-los, a dirigir-los i a aprofitar-los al nostre favor.

I per a que el canvi no sigui un caos, sinó una oportunitat, hem d’ apostar per l’ ordre i l’harmonia. Així ha estat a la meva vida familiar, i també en la meva experiència professional, com a Secretària de Direcció.

Ara, des de INSIDE, segueixo defensant el poder transformador de l’organització i la bellesa, tant per fora, com per dins. Perquè sé que la transformació genuïna comença a l’ interior dels nostres clients i es manifesta a l’ exterior. A les seves llars, a les seves oficines, als seus locals comercials. En allò que veuen quan s’aixequen cada matí, i en allò que mostren als altres quan emprenen els seus somnis professionals.

MÒNICA.

Diuen de mi que sóc emprenedora, sociable, organitzada i amant de les coses boniques… Potser per això he acabat en aquesta gran aventura que és INSIDE.

Treballant al sector del turisme, vaig aprendre molt sobre organització. Organització d’ esdeveniments, de viatges, d’experiències…

Des de INSIDE, segueixo organitzant. “T’ ajudo a reinventar-te i a reinventar els teus projectes”.

Sóc experta en canvis, aconseguir somnis i desenvolupar projectes, per això vull ajudar-te a fer realitat els teus. I es que no hi ha res millor que comprovar com la vida d’ una persona canvia quan aconsegueix expressar la seva essència a través dels espais que habita. Ordre, harmonia, bellesa i essència…
Si ens dones la teva confiança, et demostrarem com pot transformar-se la teva casa o el teu negoci.

COMENÇA A CANVIAR DES DE DINS

Els nostres serveis:

VULL TRANSFORMAR LA MEVA LLAR

Estàs cansat de viure envoltat de desordre i de caos a la teva pròpia casa? T’agradaria gaudir d’una llar organitzada però no saps per on començar i ho vas deixant “per un altre dia”?

VULL UN CANVI

VULL TRANSFORMAR EL MEU ESPAI

Aquest és l’ objectiu de INSIDE. Per aquest motiu, t’ajudarem a dissenyar i decorar el teu espai tenint en compte els teus gustos, hàbits i estil de vida.

VULL AJUDA

DIUEN DEL NOSTRE TREBALL

CONNECTA AMB EL TEU ESTIL I CREA EL TEU ESPAI

Descarrega’t gratuïtament les 5 claus per optimitzar els teus recursos amb harmonia al subscriure’t a la nostra Newsletter.

Subscriu-te!