ESTÀS CANSAT DE VIURE ENVOLTAT DE DESORDRE I DE CAOS A LA TEVA PRÒPIA CASA?

T’agradaria gaudir d’una llar organitzada però no saps per on començar i ho vas deixant “per un altre dia”?

A INSIDE sabem la importància que té l’ordre a la vida quotidiana de qualsevol persona. L’ordre i l’organització no són només qüestions estètiques i superficials: són la clau perquè gaudeixis, de veritat I DESDE DINS.

El nostre secret és adaptar l’ ordre al estil de vida dels nostres clients: l’estructura familiar, els costums, horaris, rutines… I el millor de tot, és que no només ens ocupem d’ordenar la teva llar. A més ,et donem les claus perquè siguis capaç de mantenir l’ordre definitivament.

HO VULL

SOM ESPECIALISTES EN…

  • Famílies nombroses
  • Persones amb necessitats especials
  • Organització d’ Armaris
  • Mudances (des del trasllat i embalatge fins la re-organització)

 DIUEN DEL NOSTRE TREBALL

COM FUNCIONA EL SERVEI D’ ORDRE I ORGANITZACIÓ?

DIAGNÓSTIC

Realitzem una visita sense compromís a la teva llar per analitzar el problema. Amb el nostre Test de valoració, tenim en compte el teu estil de vida y el de la teva família, els vostres costums, rutines, necessitats… Com us està afectant el desordre? Quins beneficis pots aconseguir amb aquest servei? T’ho deixem clar.

TENIM UN PLA

Desprès de conèixer-te, a tu i a la teva llar, t’oferim un projecte a mida, amb un sistema d’organització personalitzat per resoldre els teus inconvenients. Et facilitem un pressupost amb estimació de temps de feina i cost.

BENVINGUT ORDRE, ADEU CAOS

Prefereixes que ho fem nosaltres o aprendre a fer-ho tu? Pots escollir: Et fem l’ordre que necessites o t’ ensenyem a fer-ho en un curs a domicili!

UNA LLAR EN ORDRE ÉS UNA LLAR MÉS FELIÇ

Vols comprovar-ho?

DEMANA CITA ARA