La importància de l’ordre a la nostra llar

Actualment la vida ha canviat, en general estem molt ocupats i tenim menys temps per les petites cosesno per això menys importants, com és trobar-se a gust a la nostra llar.

El ritme de vida de la societat actual a fet néixer la figura de l´Organitzador Professional, qui te unes habilitats específiques per ajudar a les persones que no tenen temps a posar ordre als seus espais.

            

Quantes coses acumulem?

Quants objectes que no son d´utilitat anem deixant anys i anys en els prestatges? Quantes peces de roba que no ens hem posat en diverses temporades resten en els nostres armaris? Quantes vegades ens ha agafat el fred sense haver fet el canvi d´armari de temporada? Quantes joguines que mai més faran servir els nostres fills omplen els nostres garatges? Quants estris inútils ocupen lloc en els prestatges de les nostres cuines? Quantes vegades has mirat les estances de casa teva i has pensat que estan sobrecarregades? Quantes vegades has pensant que has de renovar l’aixovar?.

Sense adonar-nos, la nostra casa es va desorganitzant i resulta més i més difícil trobar allò que busquem.

Cada cosa hauria de tenir el seu lloc i hauria de ser fàcil i entenedor el fet de trobar-la.

L’ Organitzador Professional té unes habilitats específiques, un mètode i un criteri a seguir amb l´objectiu de millorar els  espais respectant l´estil de vida i gustos del client.

Tenir la casa ordenada, organitzada i amb harmonia pot ajudar a alleugerir el  caos que de vegades regna en la resta de les nostres vides, guanyant en qualitat de vida dedicant el temps a fer allò que més t´agrada i a estar amb els que més t’estimes.

insideespais.es