SENTIR-SE A GUST A CASA

Aquest és l’ objectiu de INSIDE. Per aquest motiu, t’ajudarem a dissenyar i decorar la teva llar tenint en compte els teus gustos, hàbits i estil de vida.

La teva llar mostra el millor de tu? Et sents còmode i a gust a casa teva? Si la resposta es no, necessites un canvi.

A INSIDE podem ajudar-te a dissenyar una llar bonica, còmoda i funcional, que et faci la vida més fàcil i respecti la teva personalitat. Col·laborem amb un equip de professionals molt complert (interioristes, pintors, botigues de mobles…) dissenyem la transformació que necessita la teva llar, ja es tracti d’ una estança o de tot l’habitatge.

No et conformis amb solucions superficials que no van a l’arrel del problema. Per aconseguir l’harmonia estètica i funcional de la teva llar, t’ oferim un servei totalment personalitzat, que té en compte tant les característiques de casa teva com el teu ritme i estil de vida.

HO VULL

DIUEN DEL NOSTRE TREBALL

NECESSITES UNA DECO COACH?

Escollir el paper per la paret, la roba de llit o els coixins de la sala d’estar; els llums ambientals, els mobles, els teixits, els colors… L’ harmonia de la teva llar va més en allà d’aquest o aquell element: és el resultat de sintetitzar tots ells amb un esperit comú. Per garantir que aquest esperit coincideix amb la teva personalitat i objectius, res millor que l’ajuda d’una deco coach.

Nosaltres t’acompanyarem a la conquesta del teu estil particular. Aquell que vibra al ritme de la teva manera de ser i el teu estil de vida. Què és el que de veritat necessito? Com puc fer perquè casa meva parli de mi i de qui soc? Quines solucions estètiques i funcionals juguen al meu favor?

 

A INSIDE t’ escoltem, et coneixem i dissenyem per tu les solucions més encertades, amb la col·laboració d’altres professionals experts en cada matèria.

A INSIDE t’ escoltem, et coneixem i dissenyem per tu les solucions més encertades, amb la col·laboració d’altres professionals experts en cada matèria.

COMENCEM?

Demana cita ara per una avaluació sense compromís

CONTACTA'NS!