El meu Refugi

Aquests dies de retir, on de forma solidaria hem decidit estar tots a casa, estan sent una oportunitat per re connectar, descobrir, observar i valorar com és casa nostre, qué ens aporta, què li manca, quant m’agrada, com em fa sentir…

Sense adonar-nos, estem compartint i obrint els nostres espais a través de xarxes socials, videoconferències  amb família i amics, reunions de treball, fins i tot a xerrades o cursos on line amb gent desconeguda.

Mostrem la nostra realitat, els racons que tenen més llum, aquell quadre que ens agrada, o la llibreria desordenada.

Estem vivint a un altre ritme, amb més vulnerabilitat i connectant desde la part humana i quotidiana de cadascú.

Hem transformat els espais comuns per adaptar-los a les noves circumstàncies i necessitats. El menjador a esdevingut una sala de fitness, una oficina sense horaris, on els nostres companys o caps podem veure als nostres fills que es colen per la pantalla fent alguna pregunta o demanant alguna cosa. També s’ha trobat espai per emplaçar l’escola, zona de jocs , parc d’esbarjo on fer construccions, o cabanes amb llençols, fins i tot la cuina ha esdevingut un taller de pastissos.

El meu espai diu molt de qui sóc, de com estic, de com em sento.

Ara més que mai, és un refugi, un lloc que ens acull i es transforma, adaptant-se a les necessitats de cadascú.

Ara és el moment d’observar com està casa teva i com connecta amb tu, si vols fer algun canvi, si necessita una capa de pintura, una taula per treballar, canviar el mobiliari per tenir més espai per ballar, o unes plantes per sentir la natura.

Pren nota de tot, i quan això passi, adapta el teu espai a tu.

Si necessites que t’ajudem, Inside, Espais Personalitzats, estarem amb tu.

insideespais.es