El Feng Shui: La millora dels teus espais

El Feng Shui, una tècnica oriental, ens ajudarà a reorganitzar la nostra casa, i a aconseguir-ne una transformació personal, interior i vital.

Fa més de 5.500 anys els antics emperadors xinesos ja utilitzaven el Feng Shui per edificar els seus palaus.

Buscaven el millor terreny, la millor orientació respecte als astres, la millor ubicació (pluges, vent, muntanyes, vegetació, rius) per tal d’ubicar tots els elements que posteriorment havien d´anar al seu interior.

El seu mètode consistia en la recerca del Chi (energia) per optimitzar la bona combinaci

ó dels elements.

I com s’aplica el Feng Shui per millorar el Chi dels teus espais?

Sobretot fent net, desfent-nos de tot allò que no és necessari. Un cop ens hem desfet del caos que provoca tenir els espais atapeïts, és important veure que tot allò que hem decidit que es queda, ens acompanya i ens afavoreix (imatges, quadres, mobiliari i decoració en general), i també ens aporta energia i positivisme.

A INSIDE, Espais Personalitzats, creiem fermament en aquesta tècnica, ens interessa molt l’estètica i la pràctica, i després de conèixer personalment a l’Ester Ferrer autora del llibre de Feng Shui “Armonízate”. Podem asegurar que aquesta tècnica és una eina que ajuda a que les persones visquin en una llar on es respiri benestar pau i harmonia.

L’Esther et parla de les direccions favorables, de quins elements afavoreixen i com equilibrar- los i com compensar el Ying i el Yang.

Tot això ajuda a crear espais únics: Llars on el qui hi entra no en vol marxar.

Com empresa innovadora i que ens agrada estar al dia de totes les noves tendències, a INSIDE, Espais Personalitzats, integrem en els nostres projectes tot allò, que hem après sobre aquesta tècnica per aconseguir el nostre objectiu: millorar la teva vida.

insideespais.es