Coneixes la diferencia entre Interiorista, Decorador i Deco-Coach?

L’Interiorista és un professional que busca la millor solució per aconseguir un entorn habitable, pensant no només en la estètica, sinó també en la funcionalitat de l´espai oferint solucions pràctiques. L’Interiorisme està situat en un punt mig entre l’Arquitectura i la Decoració.

Un Decorador interpreta l’entorn, es centra en els mobles, la llum, els materials, els teixits, els colors, etc. i els hi dóna forma per arribar a reflectir l’estil del client o del projecte.

El Deco-Coach és un professional que s´ha presentat a les nostres vides aquest últims anys. La paraula coaching procedeix del món de l´esport i ve de la paraula coach que en anglès significa entrenador.

És una tendència que s’aplica tant a nivell personal com a nivell empresarial, on la funció del coach és la d´acompanyar o guiar a una persona o grup fins a obtenir unes metes o objectius desitjats.

En decoració, el procés és similar: s’inicia definint on es vol arribar, es treballa amb el que hi ha i es proposen uns deures per tal d´aconseguir els objectius marcats, per a que el client faci canvis a casa seva mantenint el seu propi estil.

Espais Personalitzats conjuntament amb un equip de professionals que col·laboren amb nosaltres estem especialitzades en aquest acompanyament. La nostra prioritat es satisfer les necessitats del clients des del dia que realitzem la primera entrevista, fins l´entrega definitiva de la reforma de l´espai.

insideespais.es