BENEFICIS DE L’AROMATERAPIA

L’aromateràpia és l’aplicació dels olis essencials amb finalitats no només olfactives, si no principalment terapèutiques.
Els olis essencials s’obtenen a través d’un procés de destil·lació d’una part de les plantes (flor, fulles , tronc, etc.), per tant, son l’essència més profunda de la planta. Estan compostos de multitud de molècules amb un munt de propietats . Així doncs, segons el què vulguem aconseguir, utilitzarem uns o uns altres olis essencials. És important conèixer aquestes propietats per saber en cada moment quins olis ens poden ajudar.
A nivell olfactiu, que és la manera que els utilitzarem a casa, son molt eficaços; les molècules volàtils son transportades per l’aire, entren a través de les nostres fibres nervioses olfactives fins al sistema límbic del cervell. D’aquesta manera, els olis essencials ens afecten a nivell totalment global : físic, mental i emocional.

Posar a casa un difusor d’olis essencials avui en dia és una eina fàcil i molt útil per poder equilibrar els nostres estats d’ànim.

Sents neguit, angoixa, tristesa, et costa dormir? Tens fills adolescents que els costa concentrar-se en els estudis, o els adults en la feina? nens petits que els costa dormir? vols una ajuda per meditar? necessites un toc d’alegria? o potser vols prevenir infeccions , refredats, etc.? Els olis essencials et poden ajudar en tots aquests casos i més.
El confinament que estem patint ha fet fixar-nos en com podem sentir-nos millor a casa , el nostre petit espai de seguretat, que , en molts casos , també s’ha convertit en el lloc de treball.
L’aromateràpia t’ ajudarà a que et sentis molt millor a casa, i que aconsegueixis mantenir l’equilibri mental i emocional en moments complicats ; però també la pots utilitzar pel pur plaer de notar aquella olor que et fa sentir be o que et porta records del camp, de quan eres petita,…

L’assessorament d’una persona experta en aromateràpia és primordial perquè els resultats siguin els que volem aconseguir

Anna Catón Jiménez
Fundadora i CEO Reinicia’t